Nokian urheilijoiden Maja on monipuolinen ja viihtyisä paikka Alisenjärven rannalla.

Kesällä 2017 maja maalattiin ulkoapäin talkoovoimin, ja nyt kesällä 2018 saivat uutta väriä sekä ihana, tunnelmallinen kammi, rappuset rantaan sekä laituri. Talkoovoimin tehtiin myös rantaan uusi, upea nuotiopaikka, joka löytyy kun seuraa rannasta lähtevää lyhyttä pitkospuu-polkua.  Etupihan terassin kalusteet ovat myös uudenuutukaiset.

Sisätiloissa salin kalusteet ovet myös saaneet uuden, vaalean maalipinnan, ja sisustusta on raikastettu uusilla verhoilla ja pöytäliinoilla.
Käyhän ihastelemassa uudet kuvat TÄÄLTÄ ja käy varaamassa itsellesi huikeat puitteet syksyn ja talven tärkeisiin tapahtumiin!

Maja tarjoaa mm. mukavat kokoustilat jopa 50 hengelle. Nokian Urheilijoiden majaa vuokrataan kaikille halukkaille erilaisiin tapahtumiin.
Maja on ympärivuotisessa käytössä, ja on oivallinen paikka erilaisiin kokouksiin, koulutus- ja esittelytilaisuuksiin, saunailtoihin sekä juhlatilaisuuksiin, kuten esimerkiksi häihin,
syntymäpäivä- tai kastejuhliin. Majaa hoidetaan ja vuokrataan pääsääntöisesti talkoovoimin. Tavoitteena tukea seuran urheilu- ja liikuntatoimintaa.

HUOM! Majan veden haju- ja makuongelmat ovat poistuneet, koska majalle on asennettu uusi vedensuodatin!

9.10.2018